Fondsenwerving

Eenvoudig en overzichtelijk jouw fondsenwervingsproject managen

Beheer jouw fondsenwervingsproject eenvoudig en overzichtelijk met de SubsidieManager. Door middel van de slimme software van de SubsidieManager zie je in één oogopslag wat de slimste match is tussen jouw project en fondsen & subsidies. Doordat we zelf een ervaren team van fondsenwervers en subsidiespecialisten zijn, kun je altijd op onze kennis en kunde terugvallen. Zo halen we samen altijd het maximale uit jouw project!

Wat is de SubsidieManager?

De SubsidieManager is de slimme software voor jouw fondsenwerving. De professionele fondsenwerver kan eenvoudig en overzichtelijk de fondsenwerving managen met de SubsidieManager. De software laat de beste match tussen jouw project en de fondsen zien.. Eenvoudig, snel en tijdbesparend, dat zijn de keywords van de SubsidieManager. Subsidies aanvragen en fondsen werven was nog nooit zo eenvoudig!

Wat kost de SubsidieManager?

De SubsidieManager is de professionele tool voor de fondsenwerver. Al met een relatief kleine investering kun jij genieten van de vele voordelen van de SubsidieManager. Wij bieden een drietal pakketten aan. Zo kun je kiezen uit Pro, Pro+ en maatwerk, waarvan Pro+ het meest gekozen is. Wil je de tarieven en de specificaties van een pakket weten? Wij verwijzen je graag door naar tarieven.

Persoonlijke ondersteuning van de specialist

 • Werk slim, veilig en intuïtief

  Persoonlijke ondersteuning

  Hoezo ‘raadpleeg onze support database?’ Onze helpdesk is gewoon telefonisch bereikbaar voor alle vragen.

 • Ondersteuning van subsidiespecialisten

  We’ve got your back

  Loop je rond met een vraag? Stel die gerust aan ons team met ervaren subsidiespecialisten, zodat we samen het maximale uit jouw plannen halen.

Ons team van ervaren subsidiespecialisten, speciaal voor jou

Wij zijn er voor de fondsenwerver. De SubsidieManager heeft verstand van subsidies. Er staat een team van ervaren subsidiespecialisten voor je klaar. Heb je een vraag? Profiteer dan van de persoonlijke ondersteuning van onze experts. Je kunt eenvoudig contact opnemen met een subsidiespecialist door te bellen (0527-614945) of mailen (info@subsidiemanager.nl). Met de SubsidieManager haal je altijd het maximale uit jouw fondsenwerving. Je kunt ons bijvoorbeeld vragen naar:

 • Een onbekend fonds
 • Hulp bij het zoeken naar de juiste fondsen en subsidies voor jouw project
 • Hulp bij het indienen van een fonds- of subsidieaanvraag

Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in onze FAQ. Samen halen wij het maximale uit jouw project.

Probeer de SubsidieManager uit om het zelf te ervaren!

Ben je een professionele fondsenwerver? Plan een demo in en ontdek het gemak van de SubsidieManager

Vraag nu een demo aan!

Ontdek SubsidieManager

Het is logisch dat je niet gelijk aan een abonnement vast wilt zitten. Je wilt immers eerst de slimme software van SubsidieManager ervaren. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Door middel van onze gratis demo kun jij SubsidieManager ervaren. Je kunt bekijken welk pakket het beste bij jouw organisatie past. Tijdens de demo neemt een van onze subsidiespecialisten je mee in de SubsidieManager. De mogelijkheden van de software worden verteld en je kunt al je vragen stellen. Na de rondleiding krijg je 48 uur gratis toegang tot de software. Hierdoor kun je ervaren hoe de fondsenwerving in SubsidieManager in zijn gang gaat. Vraag nu een gratis demo aan!

Vraag je SubsidieManager-demo aan

Met de gratis demo geeft een van onze subsidiespecialisten je een rondleiding door SubsidieManager. Jij kunt intussen al je vragen aan de SubsidieManagerspecialist stellen. Na de demo kun je jouw account activeren en krijg je 48 uur gratis toegang tot SubsidieManager.

Onze tip: kies vóór de start van de 48 uur een project uit dat je bij wijze van proef wilt invoeren.

Vul hieronder je gegevens in als je een gratis SubsidieManager-demo wilt aanvragen.

En dan ook nog:

 • Geen irritaties dankzij onze gebruiksvriendelijke software
 • Cloudbased, dus je werkt altijd in de meest recente versie
 • Wij voeren 2-wekelijkse verbeteringen door op basis van wensen van alle gebruikers
 • Automatische backups
 • AVG/GDPR compliant
 • Machinelearning leert van succesvolle projecten. Zo worden de matchresultaten van onze projectdatabase nóg beter.