Nieuw tariefplan

‘Net als bij een jaarcontract heb je bij een maandcontract toegang tot de volledige database met meer dan 8.000 regelingen’

Goed nieuws over onze abonnementen

Vanaf nu kun je als fondsenwerver kiezen voor een maandcontract bij de SubsidieManager in plaats van een jaarcontract. Uiteraard is dit, zoals je van ons gewend bent, zonder concessies. Dat betekent dat je bij het maandcontract, net als bij een jaarcontract, toegang hebt tot de volledige database met inmiddels al meer dan 8.000 regelingen. En net als bij het jaarcontract zit er geen limiet op het aantal accounts. Je kunt dus een onbeperkt aantal accounts aanmaken voor de prijs van één maandabonnement. Dat komt allemaal bovenop de vele mogelijkheden die de fondsenwervingstool in zich heeft, zoals de notificaties, projectbeheer en uiteraard de persoonlijke support op het moment dat je er even niet uitkomt.

Waarom doet de SubsidieManager dit?

We hebben gemerkt dat het voor sommige organisaties een te grote stap is om een jaarcontract af te sluiten. Dit ondanks het feit dat zij na de demo en de eventuele proefperiode erg enthousiast zijn. Deze organisaties blijken wel overtuigd van de meerwaarde en het gebruiksgemak van de SubsidieManager, maar kunnen het account op dat moment (nog) niet definitief maken. Uiteraard zien wij het liefst dat ook zij voortaan hun werk sneller, makkelijker en overzichtelijker kunnen gaan maken door de SubsidieManager, maar we vinden het vooral jammer dat zij geen toegang meer hebben tot al die duizenden regelingen die inmiddels in de database staan. Met het maandabonnement bieden wij deze organisaties een alternatief, omdat ze gespreid kunnen betalen en maandelijks kunnen stoppen met hun abonnement.

Maandelijks opzegbaar

Kortom, sta jij ook te springen om een tool die met je meedenkt, je helpt herinneren aan een belangrijke deadline en die ervoor zorgt dat je niet iedere keer in dezelfde vijver aan het vissen bent? Vind je het daarnaast prettig dat je met een maandabonnement de kosten kunt spreiden, maandelijks kunt opzeggen en niet meteen voor een jaar aan ons vastzit? Lees er meer over op www.subsidiemanager.nl. Heb je vragen of wil je een demo afspreken, mail dan naar Nicky via n.drijvers@subsidiemanager.nl en hij helpt je graag.