Subsidie aanvragen

De slimste match tussen jouw project en subsidies

Ben je bezig met het aanvragen van een subsidie? Of ben je op zoek naar een subsidie voor jouw nieuwe fondsenwervingsproject? De SubsidieManager is er speciaal voor jou om een subsidieaanvraag eenvoudig te maken. Met de SubsidieManager beheer je eenvoudig en overzichtelijk jouw fondsenwervingsproject. Je ziet in een oogopslag wat de slimste match is tussen jouw project en fondsen en subsidies. Daarnaast kun je altijd terugvallen op ons team van ervaren subsidiespecialisten. Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis demo aan!

Wat is de Subsidiemanager?

De SubsidieManager is een slimme software voor de professionele fondsenwerver. De fondsenwerver kan met de SubsidieManager eenvoudig en overzichtelijk het fondsenwervingsproject managen en een subsidie aanvragen. Je ziet in het dashboard in één oogopslag de openstaande acties en de stand van zaken per project. Bang om een deadline te missen of een openstaande actie te vergeten? De SubsidieManager stuurt je slimme herinneringen. Daardoor blijf je altijd up to date in jouw werk.

Beheer je subsidie aanvragen met de SubsidieManager

Met de SubsidieManager kun je eenvoudig en overzichtelijk je project beheren. Je kunt nieuwe projecten aanmaken, de doelgroepen met elkaar koppelen en je ziet in één oogopslag welke fondsen en subsidies een match hebben met jouw project. Daarnaast zie je in de software eenvoudig al je afspraken, notities en vorderingen van het fondsenwervingsproject. De SubsidieManager is gebruiksvriendelijk, cloudbased met automatische back-ups, altijd up to date en AVG/GDPR compliant. Ideaal voor jouw fondsenwerving.

Persoonlijke ondersteuning van de specialist

 • Werk slim, veilig en intuïtief

  Persoonlijke ondersteuning

  Hoezo ‘raadpleeg onze support database?’ Onze helpdesk is gewoon telefonisch bereikbaar voor alle vragen.

 • Ondersteuning van subsidiespecialisten

  We’ve got your back

  Loop je rond met een vraag? Stel die gerust aan ons team met ervaren subsidiespecialisten, zodat we samen het maximale uit jouw plannen halen.

Subsidie aanvragen via de Subsidiemanager

Het geheim van de SubsidieManager is de database. De database is de heilige graal om jouw project succesvol te kunnen financieren. Er staan duizenden subsidies en onbekende fondsen in deze database. De SubsidieManager laat de slimste match tussen de subsidies en het project zien. Zo wordt een subsidie aanvragen wel heel eenvoudig.

Ondersteuning van specialisten

Kun je wel wat ondersteuning van onze experts gebruiken? Je kan altijd terugvallen op ons team van ervaren subsidiespecialisten. Onze subsidiespecialisten helpen je graag bij al je vragen over subsidieaanvragen en de software. Zo halen we samen het maximale uit jouw fondsenwervingsproject. Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar voor alle vragen. Je kunt ons altijd bereiken op 0527 – 614 945 of door een mail te sturen naar info@subsidiemanager.nl.

Probeer de SubsidieManager uit om het zelf te ervaren!

Ben je een professionele fondsenwerver? Plan een demo in en ontdek het gemak van de SubsidieManager

Vraag nu een demo aan!

Ontdek de SubsidieManager

Ben je benieuwd geworden naar de SubsidieManager? Je hoeft niet gelijk een abonnement af te sluiten om erachter te komen hoe de SubsidieManager werkt. Met de gratis demo geeft een van onze subsidiespecialisten je een rondleiding door de software van de SubsidieManager. Ondertussen kun je al je vragen aan de specialist stellen. Na de demo kun je jouw account activeren en kun je 48 uur gratis de SubsidieManager gebruiken. Een kleine tip van ons: kies voor de start een project uit dat je als proef wilt invoeren. Hierdoor beleef je de complete ervaring van de software.

 

Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis demo aan!

Vraag je SubsidieManager-demo aan

Met de gratis demo geeft een van onze subsidiespecialisten je een rondleiding door SubsidieManager. Jij kunt intussen al je vragen aan de SubsidieManagerspecialist stellen. Na de demo kun je jouw account activeren en krijg je 48 uur gratis toegang tot SubsidieManager.

Onze tip: kies vóór de start van de 48 uur een project uit dat je bij wijze van proef wilt invoeren.

Vul hieronder je gegevens in als je een gratis SubsidieManager-demo wilt aanvragen.

En dan ook nog:

 • Geen irritaties dankzij onze gebruiksvriendelijke software
 • Cloudbased, dus je werkt altijd in de meest recente versie
 • Wij voeren 2-wekelijkse verbeteringen door op basis van wensen van alle gebruikers
 • Automatische backups
 • AVG/GDPR compliant
 • Machinelearning leert van succesvolle projecten. Zo worden de matchresultaten van onze projectdatabase nóg beter.