Projectbeheer

De SubsidieManager: de slimste match tussen jouw projectbeheer en subsidies

Subsidies zijn een geweldige manier om jouw projecten te financieren en te laten groeien, maar het proces van het aanvragen en beheren van subsidies kan complex en tijdrovend zijn. Er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals deadlines, kwalificatievereisten, rapportagevereisten en risicobeoordeling. Gelukkig kun jij jouw projectbeheer eenvoudiger oplossen met de slimme software van de SubsidieManager.

Wat is het projectbeheer van subsidies?

Projectbeheer van subsidies is het proces van het effectief beheren van subsidieprojecten, vanaf de aanvraagfase tot aan de afronding van het project. Het omvat het plannen, organiseren, coördineren en controleren van alle activiteiten die nodig zijn om het project binnen de gestelde termijnen en budgetten af te ronden.

Waarom is projectbeheer van subsidies belangrijk?

Een effectief projectbeheer van subsidies zorgt ervoor dat uw organisatie de maximale waarde haalt uit de subsidie. Het zorgt ervoor dat de projectdoelstellingen worden bereikt en dat de gestelde termijnen en budgetten worden gehaald. Daarnaast kan goed projectbeheer van subsidies ook leiden tot een hogere slagingskans bij toekomstige subsidieaanvragen, aangezien de organisatie een goede reputatie opbouwt bij subsidieverstrekkers. En dat allemaal met behulp van de SubsidieManager.

Wat is de SubsidieManager?

De SubsidieManager is een slimme software die het projectbeheer van jouw subsidies eenvoudiger maakt. In dit programma kun je eenvoudig en overzichtelijk jouw fondsenwervingsprojecten managen en subsidies aanvragen. In het dashboard zie je in één oogopslag de openstaande acties voor ieder project. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je een deadline mist. De SubsidieManager stuurt je slimme herinneringen. Zo blijft je altijd up-to-date in jouw werk.

Persoonlijke ondersteuning van de specialist

 • Werk slim, veilig en intuïtief

  Persoonlijke ondersteuning

  Hoezo ‘raadpleeg onze support database?’ Onze helpdesk is gewoon telefonisch bereikbaar voor alle vragen.

 • Ondersteuning van subsidiespecialisten

  We’ve got your back

  Loop je rond met een vraag? Stel die gerust aan ons team met ervaren subsidiespecialisten, zodat we samen het maximale uit jouw plannen halen.

Wat kan de SubsidieManager nog meer?

Het is voor de fondsenwerver cruciaal om het projectbeheer van de subsidies goed te monitoren. Dit wordt onder andere gedaan door een effectieve planning te maken, een juiste communicatie te hebben en door het project goed te monitoren. De SubsidieManager maakt al deze punten eenvoudiger en inzichtelijk voor je.

Effectieve planning

Een goede planning is de sleutel tot succesvol projectbeheer van subsidies. Het is belangrijk om een realistische planning te maken waarin rekening wordt gehouden met de gestelde termijnen en budgetten. Het opstellen van een gedetailleerd projectplan met duidelijke mijlpalen en deadlines helpt om het project op koers te houden. Met de SubsidieManager kun je eenvoudig jouw planning bijhouden. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je een deadline mist. De software stuurt je gewoon een melding, zodat jij altijd up-to-date jouw werk kan uitvoeren. 

Communicatie en samenwerking

Effectieve communicatie en samenwerking zijn cruciaal voor succesvol projectbeheer en/of projectadministratie van subsidies. Het is belangrijk om regelmatig te communiceren met alle belanghebbenden, zoals subsidieverstrekkers, projectmedewerkers en partners. Goede communicatie helpt om problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen. Binnen de SubsidieManager kun jij eenvoudig al jouw documenten opslaan, zodat jij nooit een mailtje kwijtraakt.

Projectmonitoring en -evaluatie

Het monitoren van de voortgang van het project en het regelmatig evalueren van de resultaten zijn essentieel voor een geslaagde werving. Het evalueren van het project is belangrijk om het volgende project nog effectiever te maken. De SubsidieManager helpt je hierbij.

Probeer de SubsidieManager uit om het zelf te ervaren!

Ben je een professionele fondsenwerver? Plan een demo in en ontdek het gemak van de SubsidieManager

Vraag nu een demo aan!

Ontdek de SubsidieManager

Ben je benieuwd geworden naar de SubsidieManager? Je hoeft niet gelijk een abonnement af te sluiten om erachter te komen hoe de SubsidieManager werkt. Met de gratis demo geeft een van onze subsidiespecialisten je een rondleiding door de software van de SubsidieManager. Ondertussen kun je al je vragen aan de specialist stellen. Na de demo kun je jouw account activeren en kun je 48 uur gratis de SubsidieManager gebruiken. Een kleine tip van ons: kies voor de start een project uit dat je als proef wilt invoeren. Hierdoor beleef je de complete ervaring van de software.

 

Waar wacht je nog op? Vraag nu een gratis demo aan!

Vraag je SubsidieManager-demo aan

Met de gratis demo geeft een van onze subsidiespecialisten je een rondleiding door SubsidieManager. Jij kunt intussen al je vragen aan de SubsidieManagerspecialist stellen. Na de demo kun je jouw account activeren en krijg je 48 uur gratis toegang tot SubsidieManager.

Onze tip: kies vóór de start van de 48 uur een project uit dat je bij wijze van proef wilt invoeren.

Vul hieronder je gegevens in als je een gratis SubsidieManager-demo wilt aanvragen.

En dan ook nog:

 • Geen irritaties dankzij onze gebruiksvriendelijke software
 • Cloudbased, dus je werkt altijd in de meest recente versie
 • Wij voeren 2-wekelijkse verbeteringen door op basis van wensen van alle gebruikers
 • Automatische backups
 • AVG/GDPR compliant
 • Machinelearning leert van succesvolle projecten. Zo worden de matchresultaten van onze projectdatabase nóg beter.