FAQ

Algemeen

Tijdens kantoortijden
Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 0527-614945. Je kunt natuurlijk altijd mailen naar info@subsidiemanager.nl. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

 

Na kantoortijden
Na 17.00 uur nog vragen over de functionaliteiten of werking van de SubsidieManager? Bel of stuur een Whappbericht naar 06-10190676. In de avond zijn we bereikbaar tot 20.00 uur.

De SubsidieManager is bedacht en ontwikkeld door SubsidieGezocht. SubsidieGezocht helpt al 15 jaar (non-profit) organisaties succesvol bij het vinden van geld voor hun mooie plannen en ideeën. Hierbij helpt SubsidieGezocht organisaties die de subsidie- en fondsenwerving graag uitbesteden. De tool de SubsidieManager helpt juist organisaties die zelfstandig subsidies en fondsen willen werven om hun doelen te verwezenlijken.

 

Met een team van 14 personen werken we vanuit ons kantoor in Emmeloord, vlakbij de A6.

Visie: Voor iedereen een toegang tot fondsen en subsidies

 

Missie: In de ‘wondere’ wereld van fondsen en subsidies helpen wij met het vinden van geld voor iedereen die het verschil wil maken

 

Waar wij voor staan:

  • Groei
  • Betrokkenheid
  • Humor
  • Doelgerichtheid
  • Vertrouwen

Ken je de uitdrukking: zoeken naar een speld in een hooiberg? Online en in gidsen zijn tegenwoordig duizenden fondsen en subsidies te vinden. Maar hoe weet je nu welke subsidie of welk fonds op jouw organisatie of project van toepassing is?

 

Met de SubsidieManager voorkom je een hoop uitzoekwerk en daarmee kostbare tijd.

 

Met de SubsidieManager hebben we dé oplossing. Door waarden in te voeren zoals op welke doelgroep richt mijn project zich, waar vindt mijn project plaats of door onderwerpen te benoemen, gaat de SubsidieManager ‘uitrekenen’ welke regelingen op jouw project van toepassing zijn. We laten dit zien door middel van een percentage. Hoe hoger het percentage des te meer aansluiting bij jouw project. Uiteraard betekent een hoog percentage niet dat een aanvraag ook automatisch wordt gehonoreerd.

De SubsidieManager

Wil je direct aan de slag? Dat kan. Je kunt hier een account aanmaken voor de SubsidieManager. Als het account is aangemaakt, krijg je 48 uur gratis toegang tot alle functionaliteiten van de SubsidieManager. Na 48 uur kun je de overstap maken naar de betaalde Pro versie, Pro Plus of Enterprise. Tip: vraag vooraf een demo aan. Een ervaren subsidiespecialist leidt je dan online rond door de SubsidieManager. Daarna weet je beter wat de informatiedatabase allemaal kan en kun je de 48 uur optimaal benutten.

 

Goed om te weten: op één jaar- of maandabonnement kun je een onbeperkt aantal accounts aanmaken. Je collega’s kunnen dus voor hetzelfde geld ook gebruikmaken van de SubsidieManager.

 

Aan 48 uur gratis toegang niet voldoende gehad? Zoek dan contact met ons via 0527-614945.

Demo plannen.

Past de SubsidieManager niet meer bij jouw organisatie of onvoldoende bij jouw vraag? Laat het ons weten. Wij hopen van jouw ervaring te leren.

 

Je abonnement opzeggen doe je in de interne omgeving van de SubsidieManager of door een mail te sturen naar info@subsidiemanager.nl

Uiteraard staat het je vrij om direct een abonnement op de SubsidieManager te nemen.

 

Wij raden je echter aan om eerst gebruik te maken van de gratis demo. Wij vinden het belangrijk om elkaar te leren kennen. Wij zijn dan ook nieuwsgierig naar jou en jouw organisatie. Zo kunnen we samen onderzoeken of en hoe jij het beste uit Mijn SubsidieManager kunt halen.

 

Naast de kennismaking nemen we je tijdens de inspirerende demo mee in de ‘wondere’ wereld van fondsen en subsidies en de mogelijkheden die de SubsidieManager jou en jouw organisatie kan bieden. Na de demo kun je een account aanmaken waarmee je de SubsidieManager 48 uur vrijblijvend kunt gebruiken.

 

Plan jouw demo hier!

Hoe fijn is het als je op één plek bij al je projecten en aanvragen kunt? De SubsidieManager biedt je deze mogelijkheid.

 

Via het dashboard heb je in één oogopslag een overzicht van de stand van zaken. Welke aanvragen je hebt ingediend, welke toezeggingen er zijn gedaan en welke gelden binnen zijn. De slimme software herinnert je aan deadlines en openstaande acties door middel van een koppeling met jouw agenda.

 

Daarbij werkt onze software veilig en intuïtief. Bovendien is de software cloudbased, dus je werkt altijd in de meest recente versie. Je hoeft je dus niet druk te maken om back-ups. Ook is de software AVG/GDPR compliant.

Heb je een inhoudelijke vraag over bijvoorbeeld jouw project, een subsidie of fonds? Ons ervaren team van subsidiespecialisten helpt je graag. En ook fijn: collega’s die een account hebben op jouw abonnement kunnen ook gebruikmaken van de ondersteuning van de SubsidieManager.

 

Bel naar 0527-614945 en vraag naar Erik-Jan of Linda. Hierdoor heb je de zekerheid dat je alles uit de SubsidieManager haalt wat erin zit.

 

Heb je een technische vraag die bijvoorbeeld gaat over de werking of functionaliteiten van de SubsidieManager, bel dan naar 0527-614945 en vraag naar Nicky of Peter.

 

Liever via de mail contact? Mail naar info@subsidiemanager.nl

Bij de SubsidieManager houdt een team van vijf subsidie- en fondsenscouts zich bezig met het zoeken naar nieuwe subsidies en fondsen. Daarnaast ondersteunt een technische innovatie ons door aan te geven wanneer er zich een wijziging heeft voorgedaan bij een subsidie of fonds. Zodra dit signaal binnenkomt, gaan onze fondsenscouts direct aan de slag om de wijziging door te voeren. Er zit maximaal 24 uur tussen de melding van de wijziging en het verwerken daarvan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie.